marți, 17 noiembrie 2009

PostHeaderIcon Go go go CPStiri

Imi pare foarte rau sa va anunt ca imi dau demisia, imi pare rau dar nu prea am ce face pe aici asa ca imi voi incerca singur norocul cu propriul meu blog! Las domeniul, fanclubul si altele in mana lui Wboys. Imi pare foarte rau dar oameni importanti au fost dati afara din acest blog incepand cu Allinusa si alti chiar si Spiker as zice!
Mult noroc in continuare v-am adus pana aici...evoluati mai departe!

Fanii sa ma contacteze la emailul meu: prime972000@yahoo.com pentru informatii despre noul meu blog!
Restul: BYE! Mult noroc CPStiri i will never forget you!

PostHeaderIcon Cele mai tari filme CPStiri

PostHeaderIcon Ninja o dark-adevarul!

Am primit un mail de la un moderator care spune adevarul depre ninja o dark! Priviti ce mi-a spus:Ninja dark ai spus? Nu am vazut sau auzit despre asa ceva in Club Penguin. Ce este un ninja o dark? Ne-ar placea sa aud tot despre asta,pinguin. Ai citit? Exista o noua postare pe blog.Dar totusi este mai bine sa investighezi acest lucru mai bine...


Aceste lucruri sunt de mareee folos pentru a afla daca Ninja o Dark exista.Totusi...nici moderatorii nu stiu nimic despre asta dar o sa aflu mai multe si va tin la curent la cea ce aflu;)

PostHeaderIcon Aventurile rudelor puffles : Muzica face magie

Mai tineti minte de cartea : "Aventurile rudelor puffles : Muzica face magie" (Puffle Pal Adventures : Music Makes Magic), de la petrecerea de Craciun 2008?

Ei, va fi restaurata, incepand cu lansarea noului proiect CpStiri - Craciuniada! "Acesta va fi cel mai bun Craciun!".


Ea va intra in posesia pinguinilor dornici de Craciun, incepand cu 1 decembrie, odata cu lansarea portalului "Craciuniada - (Acesta va fi cel mai bun Craciun!)"!

P.S. Toate cele 3 carti de anul trecut vor fi restaurate pe site-ul Craciuniada in LIMBA ROMANA! Un proiect sustinut de CpStiri TV.

CpStiri.ro.tl

PostHeaderIcon Card-Jitsu Foc : Noi stiri

In sfarsit, Club Penguin ne-a dat oficial data lansarii Card-Jitsu Foc, anume 24 noiembrie, si ne-a mai spus ca vor fi jocuri si de 4 jucatori, cum ati putut vedea pe CpStiri in posturile anterioare.
http://community.clubpenguin.com/blog/2009/11/16/amulet.jpg
Card-Jitsu Foc poate fi suplimentat in ceea ce constau cartile prin codurile de la noile jucarii viitoare Card-Jitsu Foc. CpStiri.

Chat

Reguli:
Publicitate Bloguri Club Penguin: 24 Ore

Publicitate Alte Bloguri/Site-uri: 12 Ore

Spam(mai mult de 5 emoticoane sau litere si cifre fara rost):10 ore

Injuraturi: 5 Ore


Administrator =100 xats 10 days
Moderator =50 xats
Debannare=20 xats

Tutoriale

Blog

Altele

Trackere

Mariya5's Blog. Un produs Blogger.

Despre Mine

Evenimente

Doneaza

Top

Club Penguin (Games) - TOP.ORG

Publicitate Gratis

Vrei ca cpstiri sa iti faca publicitate?Simplu!Trimite banerul tau impreuna cu link-ul site-ului la mailul maria_boitos@yahoo.com.Peste ceva timp vei primii un mail cu bannerul CPStiri pe care il vei publica pe blogul tau.

Blog Archive