marți, 8 septembrie 2009

PostHeaderIcon Secrete despre Vedete.Credeti ca sunt reale?

Aunt Arctic isi scrie articolele la EPF.



Sensei se are un ursulet de plus si se joaca cu el cand nu e nimeni pe nava lui Rockhopper.


Rockhopper este si ninja si agent secret.

Gary citeste la Ninja Hideout.
Penguin Band repeta pe Ice Berg.
Aceste poze au fost facute cu "camera ascunsa".Credeti ca aceste "barfe" sunt reale?Comentati.Ramaneti cu noi pentru mai multe "barfe din spatele scenei."

PostHeaderIcon Walt Disney Cumpara Marvel



Acum să te ţii dănţuială: the Walt Disney Company şi Marvel Entertainment sunt companii surori după ce Disney a semnat o tranzacţie care se ridică la peste patru miliarde de dolari. Astfel, cei de la Disney preiau controlul celor 5000 de personaje de benzi desenate deţinute de Marvel, iar compania-bandă rulantă cu supereroi capătă acces la una dintre cele mai bune infrastructuri de marketing din lume.

"Tranzacţia combină puternicul brand al Marvel, precum şi colecţia lor de personaje renumite în întreaga lume, ca Iron Man, Spider-Man, X-Men, Captain America, Fantastic Four sau Thor, cu abilităţile creatoare ale Disney, dar şi portofoliul său de neegalat în ceea ce priveşte entertainment-ul", declară Robert A. Iger, preşedintele Disney, într-un comunicat de presă preluat de Cinematical.

Tranzacţia, care a picat ca o bombă în lumea entertainment-ului, se ridică la aproximativ patru miliarde de dolari, aproape jumătate din suma cu care Disney a achiziţionat studiourile Pixar în 2006. Preluarea va influenţa cu siguranţă universul Marvel, una dintre cele mai mari temeri exprimate de jurnalişti şi blogger-i din întreaga lume fiind aceea că puternicele personaje Marvel îşi vor vedea aventurile diluate suficient de mult pentru a putea fi consumate de copiii din întreaga lume.

Chat

Reguli:
Publicitate Bloguri Club Penguin: 24 Ore

Publicitate Alte Bloguri/Site-uri: 12 Ore

Spam(mai mult de 5 emoticoane sau litere si cifre fara rost):10 ore

Injuraturi: 5 Ore


Administrator =100 xats 10 days
Moderator =50 xats
Debannare=20 xats

Tutoriale

Blog

Altele

Trackere

Mariya5's Blog. Un produs Blogger.

Despre Mine

Evenimente

Doneaza

Top

Club Penguin (Games) - TOP.ORG

Publicitate Gratis

Vrei ca cpstiri sa iti faca publicitate?Simplu!Trimite banerul tau impreuna cu link-ul site-ului la mailul maria_boitos@yahoo.com.Peste ceva timp vei primii un mail cu bannerul CPStiri pe care il vei publica pe blogul tau.

Blog Archive