miercuri, 9 septembrie 2009

PostHeaderIcon Sssss



Azi eram pe Mammuth si il vad la Town pe Sssss poate va amintiti de el.Era bannat si poi nu mai era member dar o multime stiu parola lui.Ei bine va anunt ca sa intors si are aceeasi parola.Pentru parola sa la id: maria_boitos

BillyBob tocmai a postat de noul item.Probabil acesta va aparea maine iar ca sa aveti bilete fara sa jucati priviti niste sfaturi:



Cum sa ai mai multe TICKETE
Intri pe un server oarecare, te duci la ,,Snow Forts'' , joci jocul ,,Puffle Paddle'',pana ce castigi 100 tickete,lasi sa-ti cada puffle-ul ,dupa aceea iti va aparea ceva dupa ce ti-a cazut puffle-ul si apesi TAB pana vezi la X din dreapta sus un dreptunghi galben...apoi dai ENTER.
Aceste date neau fost date de catre Arthureduard.

PostHeaderIcon Rockhopper

De data acesta lam gasit pe Rockhopper tot pe serverul Snow Deep la ora 8:30 la Ice Berg.Nu era aproape nimeni chiar si eu lam descoperit din intamplare.Poate acsta poza va fi suficient de convingatoare.

PostHeaderIcon Reporterii CpStiri

Salut astazi infiintez Reporterii CpStiri noi ne ocupam de cazuri paranormale,secrete,barfe din spatele scenei.

Daca ati vazut ceva interesant pe Club Penguin,vreti raspunsuri pentru intrebarile voastre nu ezitati sa ne scrieti pe adresa noastra:cpstiri@yahoo.com

Rex pingu 1,reporter de investigatie Club Penguin.
Mariya5 reporter, fotograf dotat.

PostHeaderIcon Meciul Vedetelor

Meciul Vdetelor a avut loc pe data de 8 septembrie daca informatiile noastre sunt corecte.Acesta sa desfasurat pe serverul Snoemobile.In timpul meciului serverul a fost pus ca fiind full pentru a nu fi deranjati.Aestia siau luat fiecare Pinguinii Vedeta si au inceput meciul.Serverul este vizibil doar moderatorilor si poza a fist facut de unul din ei.Anume Happy77.

PostHeaderIcon Camera Ascunsa Senzational

Incredibil Gary si Aunt Arctic...bietul Rockhopper.Probabil ca cei 2 (Gary si Aunt Arctic) sunt impreuna pentru ca Aunt Arctic este si ea agent secret.Acestia siau ales cel mai bun loc pentru intalnire dar Rockhopper ia urmarit.Este o poza facuta cu una din camere ascunse plasate de noi prin CP.
Poza a fost facuta de Mariya5 si OptimBoss.

PostHeaderIcon Sneak Peek Camera ascunsa

Cred ca toti asteptati sa vedeti ultima surprindere dar pentru inceput o sa va arata un sneak peek



Ultima surprindere!

Va asiguram ca este 100% adevarat!

Comentati !

PostHeaderIcon Camera ascunsa

Peiviti inca 2 poze facute cu "camera ascunsa".
Cadance prefera sasi petreaca timpul citind la biblioteca si nu sa danseze sau sa remixeze la Night Club.Poate acesta este o tocilara mai mult decat DJ.





Rockhopper are o multime de fete ascunse.Se pare ca acesta nu numai ca este ninja si agent secret dar exerseaza impreuna cu Franky cantand la chitara pe scena de la The Stage.Surprinzator este faptul ca nu se afla acolo si G-Billy,Petey K. si Stompin Bob.

Chat

Reguli:
Publicitate Bloguri Club Penguin: 24 Ore

Publicitate Alte Bloguri/Site-uri: 12 Ore

Spam(mai mult de 5 emoticoane sau litere si cifre fara rost):10 ore

Injuraturi: 5 Ore


Administrator =100 xats 10 days
Moderator =50 xats
Debannare=20 xats

Tutoriale

Blog

Altele

Trackere

Mariya5's Blog. Un produs Blogger.

Despre Mine

Evenimente

Doneaza

Top

Club Penguin (Games) - TOP.ORG

Publicitate Gratis

Vrei ca cpstiri sa iti faca publicitate?Simplu!Trimite banerul tau impreuna cu link-ul site-ului la mailul maria_boitos@yahoo.com.Peste ceva timp vei primii un mail cu bannerul CPStiri pe care il vei publica pe blogul tau.

Blog Archive