joi, 10 decembrie 2009

PostHeaderIcon Iteme posibile maine


Rockhopper ne pote aduce unul din ageste iteme sa pe amandoua palaria de pirat fiid pentru membrii sau cinestie poate pentru toti avand in vedere ca e Craciunul si sigur clopotelul va fi pentru non-membrii dar cum zic si cei de la CPStylez oare va fi acest clopotel noul obiect adus de Rockhopper?

PostHeaderIcon Noul ziar





Noutatile sunt:
1.Igloo Contest,cine are cel mai frumos igloo de Craciun castiga 25.000 coins pe locul doi castiga 10.000 coins.Acesta incepe pe data de 18 si se termina in 20 rezultatele aparand in editia din data de 24 a Club Penguin Times!
2.Pe data de 11 este mare sarbatoare se intampla o multime de lucruri,vizitati CPStiri pentru toate secretele petrcerii,inclusiv itemele lui Rockhopper.
3.Anul nou se sarbatoreste in Club Penguin pe data de 1 ianuarie.

PostHeaderIcon Veste proasta!!

Imi pare rau dar DEMISIONEZ!!Nu spun din ce motiv dar ma rog...Id-ul meu este ungurgelu@yahoo.com daca vreti sa fim prieteni

Chat

Reguli:
Publicitate Bloguri Club Penguin: 24 Ore

Publicitate Alte Bloguri/Site-uri: 12 Ore

Spam(mai mult de 5 emoticoane sau litere si cifre fara rost):10 ore

Injuraturi: 5 Ore


Administrator =100 xats 10 days
Moderator =50 xats
Debannare=20 xats

Tutoriale

Blog

Altele

Trackere

Mariya5's Blog. Un produs Blogger.

Despre Mine

Evenimente

Doneaza

Top

Club Penguin (Games) - TOP.ORG

Publicitate Gratis

Vrei ca cpstiri sa iti faca publicitate?Simplu!Trimite banerul tau impreuna cu link-ul site-ului la mailul maria_boitos@yahoo.com.Peste ceva timp vei primii un mail cu bannerul CPStiri pe care il vei publica pe blogul tau.

Blog Archive