vineri, 30 octombrie 2009

PostHeaderIcon Secret pandanda

Se pare ca in seara asta avem tot felul de surprize!!Vedeti ca toate mobilierile pt casa sunt toate pt membrii...ce naspa...dar...:
Este adevarat si suntem primii din lume care posteza asta!!
Aceasta oferta este nelimitata!!Doar sa aveti bani cu ce sa o cumparati;).

PostHeaderIcon Henry va veni maine pe pandanda!!!

Wow acum cateva minute m-am intalnit cu Joize(un moderator pandanda) si l-am intrabat unde e Henry si a spus ca v-a fii maine pe Mapple la ora 9 dimineata!!!Sa nu lipsiti de la petrecerea halloween-ului acolo va aparea si un item gratuit!!!Sa nu lipsiti!!!(P.S il veti putea adauga pe Henry in lista voastra de prieteni!!!!!!)

PostHeaderIcon De unde vine Halloween-ul?

Halloween este o sărbătoare de origine celtică, preluată astăzi de multe popoare din lumea occidentală, ea răspândindu-se în secolul al XIX-lea prin intermediul imigranÅ£ilor irlandezi din Statele Unite ale Americii. Ea este sărbătorită în noaptea de 31 octombrie, deÅŸi în unele ţări data sărbătorii variază — de exemplu, în Suedia este sărbătorită în prima sâmbătă din noiembrie. Numele provine din limba engleză, de la expresia All Hallows' Even, numele sărbătorii creÅŸtine a tuturor sfinÅ£ilor, sărbătoare cu care Halloweenul a devenit asociat în ţările unde predomină creÅŸtinismul occidental — catolic ÅŸi protestant, deoarece în aceste culte creÅŸtine, ziua tuturor sfinÅ£ilor este sărbătorită pe 1 noiembrie. Specific pentru Halloween este dovleacul cioplit, care reprezintă Lanterna lui Jack. Cu ocazia acestei sărbători, copiii se maschează în vrăjitori, mumii sau alte personaje ÅŸi colindă pe la case întrebând „Trick or Treat?” (Păcăleală sau dulciuri?), ca o ameninÅ£are că dacă nu li se dau dulciuri, persoanei colindate i se va juca o farsă. ÃŽn alte ţări Halloween este serbat prin parade ÅŸi carnavaluri.

PostHeaderIcon Ziua schimburilor de pinguini

Salutare, maeștrii a schimburilor de pinguini! Aveți un pinguin? Vreți altul? Nicio problemă, duminică 1 noiembrie, declar ziuă deschisă scchimburilor de pinguini!

Orice pinguin este binevenit!

CpȘtiri

PostHeaderIcon Noul item pt. membrii - Silly Scarerow Costume

Noul item pt. membrii se numește Silly Scarerow, este un costum și se găsește la casa bântuită - pentru detalii click aici.


CpȘtiri îți pregătește o supriză pe mâine.

Chat

Reguli:
Publicitate Bloguri Club Penguin: 24 Ore

Publicitate Alte Bloguri/Site-uri: 12 Ore

Spam(mai mult de 5 emoticoane sau litere si cifre fara rost):10 ore

Injuraturi: 5 Ore


Administrator =100 xats 10 days
Moderator =50 xats
Debannare=20 xats

Tutoriale

Blog

Altele

Trackere

Mariya5's Blog. Un produs Blogger.

Despre Mine

Evenimente

Doneaza

Top

Club Penguin (Games) - TOP.ORG

Publicitate Gratis

Vrei ca cpstiri sa iti faca publicitate?Simplu!Trimite banerul tau impreuna cu link-ul site-ului la mailul maria_boitos@yahoo.com.Peste ceva timp vei primii un mail cu bannerul CPStiri pe care il vei publica pe blogul tau.

Blog Archive