luni, 7 septembrie 2009

PostHeaderIcon Rockhopper!


Azi la ora 20:00 Rockhopper a fost la Town pe serverul Mammuth.Chiar eu lam vazut isa nu am facut decat 2 poze caci a cazut conexiunea.

PostHeaderIcon Poze amuzante




PostHeaderIcon Pinguini Vedete

Sensei este un pinguin foarte cunoscut pentru ca il puteti vedea de fiecare data cand mergeti la dojo si jucati jocul cu carti pentru a va updata centura.Sensei este o personalitate importanta pentru ca se soune ca el a descoperit insula Club Penguin.El sia facut aparitia anul acesta pe data de 3 iulie cand a stat doar pana in data de 6 iar foarte putini pinguini lau intalnit.


Rockhopper este un pirat-pinguin foarte de succes.El vine in CP odata la 2-3 luni iar nava sa sta mereu pe durata sederii sale pe insula la The Beach.Pinguinii pot intra pe nava lui si lua itemele aduse de el de pe insula lui.Rockhopper este prezent chiar acum in CP cu ocazia The Fair.



Aunt Arctic (AA) este reporter la ziarul din CP Penguin Times.Ea este o iscusita scriitoare pentru ca ea are propria ei rubrica atunci cand raspunde la intrebarile pinguinilor.Ea ar putea fi liderul organizatiei PSA si EPF.



Gary este un faimos inventator al lucrurilor din CP.Dupa cum vedeti in poza el a inventat o multime de lucruri printre care si faimosul joc Sled Racing.De asemenea el este proprietarul magazinului de sport si indrumatorul Agentilor Secreti in Misiuni.Acesta sia facut si anul acesta aparitia la Festival of Flight (14 august).

Cadance este un DJ din CP.Acesta o puteti vedea de fiecare data can va jucati Jocul de la Night Club cu dansul.Ea a aparut si anul acesta la Music Jam si membrii o puteau intalnii si lua background cu autograful ei.



Penguin Band este Trupa Pinguin cum sar traduce din engleza.Ei sunt Stompin Bob(bass),
G-Billy(tobe),Petey K.(acordeon),Franky(chitara).Acestia au aparut si anul acesta la Music Jam si au cantat pe scena de la Ice Berg pe toate serverele dar background cu ei se putea lua numai din spatele scenei unde numai membrii puteau intra.

Chat

Reguli:
Publicitate Bloguri Club Penguin: 24 Ore

Publicitate Alte Bloguri/Site-uri: 12 Ore

Spam(mai mult de 5 emoticoane sau litere si cifre fara rost):10 ore

Injuraturi: 5 Ore


Administrator =100 xats 10 days
Moderator =50 xats
Debannare=20 xats

Tutoriale

Blog

Altele

Trackere

Mariya5's Blog. Un produs Blogger.

Despre Mine

Evenimente

Doneaza

Top

Club Penguin (Games) - TOP.ORG

Publicitate Gratis

Vrei ca cpstiri sa iti faca publicitate?Simplu!Trimite banerul tau impreuna cu link-ul site-ului la mailul maria_boitos@yahoo.com.Peste ceva timp vei primii un mail cu bannerul CPStiri pe care il vei publica pe blogul tau.

Blog Archive