joi, 15 aprilie 2010

PostHeaderIcon Earth Day Party tot mai aproape!

Mai intai o sa vorbim de pregatirilepe care le face Club Penguin pentru petrcere:
Deja incep lucrari la Mina!Probabil pe acolo se va afla noua camera,posiila gradina.
Si noua imagine de Start a aparut foarte repede,cred ca acesta petrcere va fi una mareee1








Au aparut mai repede si catalogurile din care o sa va arat doar lucrurile noi,restul sunt tot la fel si le gasiti la rubrica Secrete Cataloguri:

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/T695xSqxhlk&hl=en_US&fs=1&color1=0x006699&color2=0x54abd6"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/T695xSqxhlk&hl=en_US&fs=1&color1=0x006699&color2=0x54abd6" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>


<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/1uM8jKIHj2Y&hl=en_US&fs=1&color1=0x006699&color2=0x54abd6"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/1uM8jKIHj2Y&hl=en_US&fs=1&color1=0x006699&color2=0x54abd6" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

 Acum poti sa-ti faci un igloo dupa noul catalog:




By Andy

De asemenea au fost adaugate si bannere noi:
                                                                               


Sau mai mic:
Club Penguin - Waddle around and meet new friends!

PostHeaderIcon Poze din Ziar



Deci?Ce parere aveti?Eu cred ca sunt niste imagini foarte reusite si in numar mare!

PostHeaderIcon Item Posibil De Ziua Pamantului



In timp ce rasfoiam ziarul cp, am vazut un item pe un pinguin, si m-am gandit ca poate o sa-l primim de Ziua Pamantului.
Este vorba despre palaria respectiva! Pinguinul tine in mana si o stropitoare. acestea ar putea fii itemele free.

PostHeaderIcon Noul Ziar: Issue #235

Prima poveste a acestei săptămâni :club penguin vorbeste despre Petrcereaa viitoare de Ziua Pamantului, care are loc pe 22 aprilie. Unelii dintre pinguinii care au fost intervievaÅ£i pentru acest articol  spun că va exista o nouă cale la pădure care să conducă la mină, astfel poat accesa mai rapid mina. Permite acum trece la articolul principal următoare.




In acest articol, se spune că Club Penguin va crea o nouă cameră pentru noua Petrecere de Ziua Pământului! In articol se afirmă, de asemenea, că Gary lucreaza la o noua inventie care ar trebui să fie gata la începutul Petrcerii viitoare Ziua Pământului. In săptămâna următoare in  Club Penguin vor exista mai multe informaÅ£ii despre cameră nouă. permite acum trece la evenimentele viitoare

Noua  camera ar putea fi o GRADINA!!




Evenimentele viitoare:


Catalog Igloo----> 16 Aprilie(maine)
Catalog Mobilier --->16 Aprilie(maine)
Noul Pin vine odata cu Ziua Pamantului pe 22 Aprilie.
Ziua Pamantului pe 22 Aprilie si tine pana pe 25.
Nou muzica pentru Igloo ---> 30 Aprile

PostHeaderIcon Noua serie de Pufflesi

Club Penguin a lansat astazi seria # 5 de puffles! Aici sunt cateva poze cu jucariile Puffle. Pufflesii au un design nou ÅŸi un nou stil de par.

 Arata exact ca in Club Penguin. Nu am găsit pufflesii alb ÅŸi portocaliu, cred că nu sunt pentru seria 5. ÃŽmi place Pufflesul rosu,galben si mov,sunt foarte draguti toti!Voua care va place cel mai mult?

Chat

Reguli:
Publicitate Bloguri Club Penguin: 24 Ore

Publicitate Alte Bloguri/Site-uri: 12 Ore

Spam(mai mult de 5 emoticoane sau litere si cifre fara rost):10 ore

Injuraturi: 5 Ore


Administrator =100 xats 10 days
Moderator =50 xats
Debannare=20 xats

Tutoriale

Blog

Altele

Trackere

Mariya5's Blog. Un produs Blogger.

Despre Mine

Evenimente

Doneaza

Top

Club Penguin (Games) - TOP.ORG

Publicitate Gratis

Vrei ca cpstiri sa iti faca publicitate?Simplu!Trimite banerul tau impreuna cu link-ul site-ului la mailul maria_boitos@yahoo.com.Peste ceva timp vei primii un mail cu bannerul CPStiri pe care il vei publica pe blogul tau.

Blog Archive