luni, 5 octombrie 2009

PostHeaderIcon Salutare Squidzoid!


Incepand cu azi, Squidzoid ne va insoti, nu mereu, doar cand are timp! Nu-i asa ca e tare! Mereu de la el veti afla un extras, o gluma si stiri uimitaore deci tineti-i pumnii. Apropo, puteti sa si comentati pentru ca el primeste comentariile in casuta lui de email dar sa nu il enervati ca apoi e vai de noi... In premiera mondiala soseste... SQUIDOZID!

De acum va fi si mai amuzant sa intri pe CpStiri, dar nu uita nu va fi doar Squdizoid pe ecranul tau caci uneori vor veni si prietenii lui sa te cunoasca, deci cine stie ce se poate intampla?

Ramaneti cu CpStiri pentru mai multe informatii.

P.S. Multumim pentru activitatea de pe Chat. Sutneti o echipa grozava.

CpStiri.

PostHeaderIcon Oau! Webkinz in limba romana!

Este super tare! Acum si Webkinz este in limba romana! Nu uita ca si Pandanda si Club Penguin vor fi romanesti! Pentru cheat-uri Pandanda intra aici! Cheat-uri Webkinz curand!


Nu e chiar totul in romana, dar urmeaza... Si e super. Ghiciti de unde am aflat vestea! De la reclamele de pe Cartoon Network. :)

CpStiri.

PostHeaderIcon Vrei sa apari in ziarul "Club Penguin Times" roman?

Vrei sa apari in ziarul "Club Penguin Times" roman? Atunci trimite-ne ghicitorile* tale, glumele tale, desenele tale la cpstiri@yahoo.com sau tv.portal@yahoo.com si te poate vedea toata lumea! Razi impreuna cu fanii nostri!
Trimite chiar acum un mesaj sau email! ATENTIE! Puteti trimite poza si pe Messenger.

Nu ezita! Trimite.
Iubeste CpStiri.

PostHeaderIcon Update la playercarduri?

Primul site din Romania si lume care posteaza urmatorul upgrade la player-carduri. (in plus aveti si alte lucruri din interfata Club Penguin in romana).




Uita-ti-va la player-card (vedeti si mai bine dand click dreapta > zoom in), si vedeti acel semn cu "?" in colt dreapta.

Poate va inlocui "?" din bara de jos (a chat-ului) ?
Ramaneti pe CpStiri. Iubesti CpStiri.

PostHeaderIcon Halloween Igloo

Va amintiti probabil ca la fel ca si anul trecut va exista un concurs pentru cel mai infricosator igloo.Cei care sunteti membrii mai bine vati apuca de decorat caci e o competitie mare.

Chat

Reguli:
Publicitate Bloguri Club Penguin: 24 Ore

Publicitate Alte Bloguri/Site-uri: 12 Ore

Spam(mai mult de 5 emoticoane sau litere si cifre fara rost):10 ore

Injuraturi: 5 Ore


Administrator =100 xats 10 days
Moderator =50 xats
Debannare=20 xats

Tutoriale

Blog

Altele

Trackere

Mariya5's Blog. Un produs Blogger.

Despre Mine

Evenimente

Doneaza

Top

Club Penguin (Games) - TOP.ORG

Publicitate Gratis

Vrei ca cpstiri sa iti faca publicitate?Simplu!Trimite banerul tau impreuna cu link-ul site-ului la mailul maria_boitos@yahoo.com.Peste ceva timp vei primii un mail cu bannerul CPStiri pe care il vei publica pe blogul tau.

Blog Archive