duminică, 26 iulie 2009

PostHeaderIcon Istoria Club Penguin




Dezvoltarea jocului a inceput in 2003 , cand Lance Priebe si Lane Merrifield , angajati la New Horizon Productions(care a devenit New Horizon Interactive in 2005 ) in Kelowna ,British Columbia , a vazut o nevoie pentru "social networking" al copiilor.Cand Merrifield a descris mai tarziu situatia , ei au decis sa construiasca Club Penguin cand au esuat in cautarea "unui lucru cu componente sociale dar sigur , si nu numai etichetat ca sigur".

Memebri subscrişi

Jucătorii pot deveni membrii subscrişi, devenind astfel utilizatori cu mai putine beneficii decât cele iniţiale. Pufflelii pot fi de culoare albastră şi roşie (pentru membrii subscrişi şi cei care nu sunt membrii subscrişi),iar pentru cei ce nu sunt membrii mai există culorile: rosu, albastru, roz, negru, verde, violet , alb şi galben.Ei îşi pot cumpăra haine,peruci şi mobilier , până la paisprezece puffleli, pot accesa părţi noi ale jocului , pot cumpăra mobilier pentru puffleli şi hrană pentru ei. Un nou catalog, exclusiv pentru cei ce nu sunt membrii este cel pentru ninja sau agenti secreti. Acestia au acces şi la petrecerile doar pentru ei organizate de Club Penguin(nu pentru membrii). Nu toti pinguinii existenti îşi pot deschide igloo-ul pentru a fi vizitat şi de alţi jucători.

Club Penguin a lansat de curând, carduri de joc care pot fi găsite pe piaţă, pentru început numai în magazinele Target din Statele Unite ale Americii dar in magazinele din Romania inca nu, carduri cu care poţi deveni automat membru.

Dupa cum vedeti jacheta lui billy-bob se da gratis daca lucrezi la Disney si esti moderator al CP-ului...eu as vrea sa lucrez la dysney... PS nu-s mariya si sunt doar spiker

PostHeaderIcon Pentrcere de ziua mea


Pe data de 5 august sunteti invitati la pentrecerea de ziua mea.Informatii pe invitatie.

PostHeaderIcon Votati culoarea


Se poate vota la cabina de vot aflata la Forest se poate intra si din Town.

Mai sunt 3 zile pana la terminarea votarilor asa ca grabitiva si votati culoarea preferata.

Chat

Reguli:
Publicitate Bloguri Club Penguin: 24 Ore

Publicitate Alte Bloguri/Site-uri: 12 Ore

Spam(mai mult de 5 emoticoane sau litere si cifre fara rost):10 ore

Injuraturi: 5 Ore


Administrator =100 xats 10 days
Moderator =50 xats
Debannare=20 xats

Tutoriale

Blog

Altele

Trackere

Mariya5's Blog. Un produs Blogger.

Despre Mine

Evenimente

Doneaza

Top

Club Penguin (Games) - TOP.ORG

Publicitate Gratis

Vrei ca cpstiri sa iti faca publicitate?Simplu!Trimite banerul tau impreuna cu link-ul site-ului la mailul maria_boitos@yahoo.com.Peste ceva timp vei primii un mail cu bannerul CPStiri pe care il vei publica pe blogul tau.

Blog Archive