miercuri, 31 martie 2010

PostHeaderIcon Ciudatenii


Priviti sneak peek-ul si privi-ti cum e acum,apar unele modificari mai ales la ziar,mail si iconitele de sus.

PostHeaderIcon Catalogul de Haine









Club Penguin se apuca de RECICLAT dupa cum vedeti tricourile si rubrica "Penguins at Work" sunt dedicate acesteia!Foarte frumos!

PostHeaderIcon Iteme free AprilFool's Day party



In prima imagine este itemul pentru non-membrii se gaseste la The Dock,pentru al obtine trebuie sa da-ti cu bulgari de zapada in desen pana acesta e gata si apare o comoara!Este destul de greu dar te ajuta toti pinguinii!Este un lucru cu adevarat special!Insa din pacate pinguinii mai vechi il au,pentru ca acesta a fost itemul din 2008.
Itemul pentru non-membrii este intr-o camera pentru ei in care poti intra prin usa mare de la Snow Forts!Este o palarie de "Regele Farselor".

PostHeaderIcon April Fool's Day Party
















Acestea sunt camerele!Sunt minunate!Petrcerea e grozava!Padurea chiar te ameteste,iar peretele cladirilor din Town este invizibil!!Foarte frumos!

PostHeaderIcon Brelogc cu Puffle Negru


Breloc Puffle Negru este o mică jucărie de pluÅŸ Puffle ataÅŸat cu un keyring. Dacă doriÅ£i să aveÅ£i unul, puteÅ£i să faceÅ£i clic aici. Numai oamenii din Marea Britanie (UK), pot-l cumpere. Aceasta costă 4.5 lire sterline, 6.79 dolari ÅŸi 6.92 dolari canadieni.Cred că nu este  încă în Statele Unite in  magazinele Disney.Ce parere aveti despre Brelocuri Puffle? Nu costa foarte mult pentru tine?Lasa  comentariu sa stiu ce crezi!

PostHeaderIcon April Fool's mai aproape !!

Buna ,tocmai Bilybob a postat pe siteul oficial o noua noutate !! Se pare ca April Fool's  Day trebuie sa inceapa pe 1 Aprilie.Dar se pare ca anul acesta va incepe maine la oara 20:30 seara.Asta este ceva cu adevarat nemaipomenit.

Chat

Reguli:
Publicitate Bloguri Club Penguin: 24 Ore

Publicitate Alte Bloguri/Site-uri: 12 Ore

Spam(mai mult de 5 emoticoane sau litere si cifre fara rost):10 ore

Injuraturi: 5 Ore


Administrator =100 xats 10 days
Moderator =50 xats
Debannare=20 xats

Tutoriale

Blog

Altele

Trackere

Mariya5's Blog. Un produs Blogger.

Despre Mine

Evenimente

Doneaza

Top

Club Penguin (Games) - TOP.ORG

Publicitate Gratis

Vrei ca cpstiri sa iti faca publicitate?Simplu!Trimite banerul tau impreuna cu link-ul site-ului la mailul maria_boitos@yahoo.com.Peste ceva timp vei primii un mail cu bannerul CPStiri pe care il vei publica pe blogul tau.

Blog Archive